dimarts, 24 de març del 2009

LA SORTIDA DE NIT

Aquest és el meu conte del caliu:

LA SORTIDA DE NIT

Tot just sortíem de l’escola després de l’examen de socials.

- Tu què creus que has tret? – va preguntar en Joan-.
- Diria que un set i mig –va respondre en David-.
- Nomes? Ha, ha ha!. Jo trauré un deu! –va dir en Joan amb cara d’estar molt segur.

Doncs mira, qui tregui més mala nota passarà una nit al bosc que hi ha darrere de l’escola.

Al cap d’uns dies, la mestra de l’escola en va donar les notes:

NOTA D’EN JOAN: 8
NOTA D’EN DAVID: 8

- I ara que fem? –va dir en David-.
- Doncs anar-hi tots dos, perquè sinó no té gràcia. –va respondre en Joan-.
- Hi estic d’acord –va dir en David-.

Després de dos dies de preparacions i nervis, van anar al bosc que hi havia darrere mateix de l’escola. Amb un tres i no res van tindre la tenda de campanya muntada, n’eren uns experts perquè sempre havien anat de càmping amb la família. Van menjar, van jugar a jocs de taula i van anar a dormir tranquil•lament, o això feien veure l’un a l’altre.

En David de seguida es va adormir però en Joan no podia i va sortir de la tenda. Es va estirar a l’herba i va tancar els ulls. Van passar una, dues i tres hores i no es va aixecar. El Joan es va despertar perquè devia passar un conill o una cosa semblant i també va sortir.

Va veure en Joan estirat i el va despertar.

Que fas aquí dormint? –li va preguntar-.
Ah! M’havia adormit? És que no podia dormir dins la tenda i havia sortit per relaxar-me. –va respondre-. Els dos amics van riure, el contacte amb la natura els agradava i els feia feliços. Doncs vinga, anem a la tenda i dormim.
Gery

1 comentari:

  1. OLA WENAS
    MAVORRRREIXOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

    ResponElimina